Specials

Sportief op de mountainbike Marokko verkennen, kiten en feesten tijdens het jaarlijkse festival in Essaouir of op romantische huwelijksreis? Zie hieronder welke specials wij hebben samengesteld…
Onder Specials plaatsen wij bijvoorbeeld reizen die niet perse onder fly-drives of reizen met privé vervoer vallen en reizen die soms maar tijdelijk worden aangeboden zoals de Kite & Festival reis naar het havenstadje Essaouira…
Wil je een reis graag uitbreiden met bijvoorbeeld een extra nacht in Marrakech? Laat het ons dan weten, wij maken dan een voorstel op maat. Vergeet ook niet bij onze Excursies en Tours & Trekkings te kijken.

Midweek Mystiek Marrakech – 6 dagen / 5 nachten

Combineer het ontdekken van de magische stad Marrakech met haar kleurrijke souks met pure ontspanning in een Marokkaans badhuis. Tijdens deze korte stedentrip kun je daarnaast ook nog kiezen uit drie van onze dagexcursies! Kom even bij en neem je tijd om Marrakech te leren kennen!
>> Lees meer


Woest Marokko op de mountainbike – 9 dagen / 8 nachten

Wil je Marokko op een heel andere manier verkennen, ben je sportief en houd je van mountainbiken? Dan is deze rondreis welicht iets voor jou! Je fietst samen met een gediplomeerde gids van Marrakech naar verschillende Berberdorpen door prachtige valleien en indrukwekkend gebergte.
>> Lees meer


Reis & Kook in Zuid-Marokko – 12 dagen / 11 nachten

Houd je van koken en wil je de geheimen van de Marokkaanse keuken leren kennen? Het koken loopt als een rode draad door deze reis heen. Je leert in iedere plaats iets nieuws over kruiden en koken. Je leert welke kruiden wanneer te gebruiken, hoe je verschillende tajines bereidt en couscous maakt. Ook komt het speciale pastille gerecht aan bod. Begin je al te watertanden en beginnen je handen al te jeuken? Dan is deze reis iets voor jou!
>> Lees meer

Zijn deze reizen niet helemaal wat je in gedachten had? Laat het ons dan vooral weten! Onze reizen kunnen naar wens worden aangepast.

<< Terug