Self-drives

Ruwe landschappen, stille valleien, rode kasbah’s en Berberdorpen, ga voor de vrijheid van een self-drive en verken Marokko per huurauto…
Voor de reiziger die het fijn vindt om zelf de regie in handen te hebben, hebben we een aantal zogenaamde self-drives samengesteld. Op deze manier kun je Marokko per huurauto ontdekken. Wij regelen de transfers van en naar de luchthaven, de huurauto, de accommodaties en eventuele extra elementen. Ook de vluchten kunnen door ons worden geregeld. Wanneer je een self-drive hebt geboekt krijg je alle alle reisbescheiden inclusief alle adressen van de accommodaties per email toegestuurd. Wij raden aan om een wegenkaart aan te schaffen of om ter plaatse een navigatiesysteem bij te boeken. De wegen in Marokko zijn over het algemeen goed verzorgd en het is zeker geen straf om door het prachtige landschap te rijden! In de steden is het vaak wel drukker en lastiger, maar wie in Nederland kan rijden kan dat ook in Marokko.
Wil je graag een self-drive laten aanpassen of uitbreiden? Laat het ons dan weten, wij maken dan een voorstel op maat.

Self-Drive Zuid Marokko – 12 dagen / 11 nachten

Doorkruis vanaf de magische stad Marrakech per huurauto het Hoge Atlas gebergte via de Tizi n’Tichka pas met uitzicht over de vaak met sneeuw bedekte top van de Jebel Toubkal. Kom tot rust in de Dades vallei en trek per kamelenkaravaan door de Erg Chebbi woestijn waar je overnacht in een Berbertent of onder de heldere sterrenhemel. Bezoek de oude Kasbah van Ait Benhaddou en laat de wind door je haren waaien in het havenstadje Essaouira. Een verrassende reis door het Zuiden van Marokko welke ook zeer geschikt is voor wanneer je met de kinderen op reis gaat.
>> Lees meer


Magisch Marokko – 12 dagen / 11 nachten

Dit is een van onze favoriete reizen! Per huurauto rijd je van hoogtepunt naar hoogtepunt. Van Marokko’s oudste Koningsstad Fez naar de betoverende duinen van de Erg Chebbi woestijn en van de Todra Kloof en de Kasbahs van Ait Benhaddou naar een klein berberdorpje in de Hoge Atlas en het middeleeuws aandoende havenstadje Essaouira. De reis eindigt in Marrakech waar je ruim de tijd hebt om te relaxen in de Hammam en te shoppen in de soukhs. Stad, woestijn, natuur en strand!!
>> Lees meerSelf-Drive Kleurrijke Soukhs & Betoverende Duinen – 7 dagen / 6 nachten

Deze reis is uitermate geschikt voor wanneer je er even tussenuit wilt, maar geen tijd hebt om twee weken weg te blijven. Dit programma brengt je op een aantal van Marokko’s meest interessante plaatsen zoals de alom bekende stad Marrakech waar je door de soukhs in de Medina kunt dwalen, de Dades- en Rozenvallei, de indrukwekkende Todrakloof en de betoverende duinen van de Erg Chebbi woestijn.
>> Lees meerZijn deze self-drives niet helemaal wat je in gedachten had? Laat het ons dan vooral weten! Self-drives kunnen naar wens worden aangepast.<< Terug