Geheel verzorgd vervoer

Ruwe landschappen, stille valleien, rode kasbah’s en Berberdorpen, ga voor het gemak van een reis waarbij het vervoer geheel door ons wordt verzorgd…
Wil je graag onbezorgd op pad en wil je dat onze chauffeur je daarbij helpt? Dat kan! We hebben een aantal reizen welke geheel met privé vervoer kunnen worden gemaakt. Onze chauffeur is ervoor verantwoordelijk om je op de plaats van bestemming te brengen. Je kunt op deze manier onbezorgd genieten van het geweldige Marokkaanse landschap bestaande uit ruwe rotspartijen, stille valleien en roodkleurige kasbah’s.

Zuid Marokko – 12 dagen / 11 nachten

Doorkruis vanaf de magische stad Marrakech het Hoge Atlas gebergte via de Tizi n’Tichka pas met uitzicht over de vaak met sneeuw bedekte top van de Jebel Toubkal. Kom tot rust in de Dades vallei en trek per kamelenkaravaan door de Erg Chebbi woestijn waar je overnacht in een Berbertent of onder de heldere sterrenhemel. Bezoek de oude Kasbah van Ait Benhaddou en laat de wind door je haren waaien in het havenstadje Essaouira. Een verrassende reis door het Zuiden van Marokko welke ook zeer geschikt is voor wanneer je met de kinderen op reis gaat.
>> Lees meer

Kleurrijke Soukhs & Betoverende duinen – 7 dagen / 6 nachten

Deze reis is uitermate geschikt voor wanneer je er even tussenuit wilt, maar geen tijd hebt om twee weken weg te blijven. Dit programma brengt je op een aantal van Marokko’s meest interessante plaatsen zoals de alom bekende stad Marrakech waar je door de soukhs in de Medina kunt dwalen, de Dades- en Rozenvallei, de indrukwekkende Todrakloof en de betoverende duinen van de Erg Chebbi woestijn.
>> Lees meerDe Koningssteden van Marokko – 8 dagen / 7 nachten

Tijdens deze 8 dagen reis je door de vier mooiste koningssteden van het land, bezoek je de Hassan 2 moskee in Casablanca en de wereldberoemde leerlooierijen in Fez. Slenter door smalle straatjes en doorlopende steegjes in de oude binnensteden van Fez, Meknes en Marrakech en bezoek de romeinse overblijfselen in Volubilis. Zorg voor voldoende plaats in je koffer, want je zult het niet kunnen weerstaan om iets te kopen op één van de kleurrijke soukhs! Het vervoer tijdens deze reis is per trein en minibus of auto.
>> Lees meer


Reis & Kook in Zuid-Marokko – 12 dagen / 11 nachten

Houd je van koken en wil je de geheimen van de Marokkaanse keuken leren kennen? Het koken loopt als een rode draad door deze reis heen. Je leert in iedere plaats iets nieuws over kruiden en koken. Je leert welke kruiden wanneer te gebruiken, hoe je verschillende tajines bereidt en couscous maakt. Ook komt het speciale pastille gerecht aan bod. Begin je al te watertanden en beginnen je handen al te jeuken? Dan is deze reis iets voor jou!
>> Lees meer


Van Atlas tot Sahara – 8 dagen / 7 nachten

Deze 8 daagse rondreis laat je kennis maken met twee totaal verschillende werelden: de schilderachtige berglandschappen in de Hoge Atlas met als hoogtepunt de hoogste bergtop van Noord-Afrika de Jebel Toubkal en aan de andere kant de droge, zeer imposante en romantische woestijn.
>> Lees meerZijn deze reizen niet helemaal wat je in gedachten had? Laat het ons dan vooral weten! Onze reizen kunnen naar wens worden aangepast.<< Terug