Projecten voor scholen en groepen

Naast onze vrijwilligersprojecten organiseren wij het gehele jaar door projecten voor scholen en groepen.
Na slechts 3 uur vliegen van Nederland zullen de leerlingen/deelnemers een mix van culturen en diverse geologische landschappen onder ogen krijgen. Leer meer over de Berber, Arabische, zwarte Afrikaanse en Europese cultuur. Ontdek het Atlas gebergte, onze interessante Community Projecten in een Berberdorp, ingewikkelde irrigatiesystemen en de plattelands-en stedelijke instellingen van een ontwikkelingsland.
Met een paar jaar ervaring in het organiseren van educatieve studiebezoeken en projecten naar Marokko, kunt u ervan verzekerd zijn dat onze expertise ervoor zorgt dat het bezoek een success wordt!

Hieronder een voorbeeld van wat mogelijk is:

Trekking in de Hoge Atlas en Community project

Vertrektijden: het hele jaar door
Duur: 7 dagen / 6 nachten

Het avontuur start met een overnachting in de Mystieke stad Marrakech. Een bezoek aan de soukhs en het na zonsondergang levendige Djemaa el Fna is een absolute must! Ervaar vanaf dag 2 de ruige natuurlijke schoonheid van het Atlasgebergte tijdens een 3 dagen durende avontuurlijke hike langs Berberdorpen waar tevens wordt overnacht (tijdens de zomer kan er ook gekampeerd worden).
Vervolgens staan er 2 nachten in het centrum van de lokale vereniging waar we mee samenwerken op het programma. Hier zullen de leerlingen/deelnemers deelnemen aan lokale activiteiten (agricultuur activiteiten, bouwactiviteiten etc.)
Wees getuige van spectaculaire panorama’s en groene valleien en geniet van de interactie met de lokale Berberbevolking tijdens je tijd in deze prachtige streek. Deze korte, maar krachtige ervaring zal worden afgesloten met een laatste overnachting in Marrakech.

Hoogtepunten van onze reis:
– Verken Marrakech en het plein van Djemaa El Fna
– Maak een trekking in de Hoge Atlas
– Neem een kijkje in het dagelijkse leven van de Berber bevolking
– Ontmoet jongeren uit de Hoge Atlas
– Neem deel aan 1 van de Community Projecten van de onze vereniging in de Hoge Atlas

Uiteraard is ook hierin maatwerk onze kracht. Contacteer ons voor meer informatie en om te beginnen met het plannen van uw reis.