over ons

Een fascinerend land, rijk aan cultuur, architectuur en natuur. Een land zo dichtbij huis, maar toch zo ver van ons verwijderd. Omarm het Marokaanse avontuur, laat ons de perfecte reis voor je samenstellen en laat Marokko indruk op je maken!
Eigenaar Rachid Imerhane

Rachid is geboren en getogen in een Berberdorp in de Hoge Atlas. Rachid heeft meer dan 10 jaar ervaring in het toerisme als reisgids voor zowel Europese en Amerikaanse Tour Operators en reisbureaus en als zelfstandige reisorganisator in Marokko. Rachid is dol op zijn land en wat het te bieden heeft en deelt en laat dit graag zien aan eenieder die geïnteresseerd is in de prachtige landschappen, de fascinerende cultuur en het heerlijke eten. Dit doet Rachid samen met zijn team van gidsen en chauffeurs welke allemaal van Marokkaanse afkomst zijn. Alle gidsen zijn gecertificeerd en kennen het land op hun duimpje.

Rachid helpt graag met het samenstellen van de perfecte Marokko reis op maat! Wij opereren op een verantwoorde manier: met respect voor mensen, culturen en het milieu.* Afgestudeerd aan de school voor Berggidsen in Tabant (CFAMM)
* Afgestudeerd aan de “Koninklijke Marokkaanse Federatie van skiën en alpinisme
* Gecertificeerd via Marokkaanse ministerie van Toerisme
* Meer dan 10 jaar ervaring in toerisme
* Expert op het gebied van verantwoord en duurzaam toerisme

   

Waar wij voor staan

Let’s Go Morocco staat voor duurzaam en verantwoord reizen. Daarom werken wij als lokaal reisagentschap met gediplomeerde gidsen bij wie deze manier van reizen ook voorop staat.  Eerlijkheid en respect voor cultuur en natuur zijn dan ook de hoofdingrediënten van al onze reizen, projecten en excursies.  Op deze manier creëer je respect en zal je ook meer leren over de Marokkaanse cultuur.

Waar wij voor gaan

Ons doel is om iedereen die een reis, excursie of vrijwilligers project bij ons boekt een unieke ervaring te laten beleven. Daarom zullen wij er alles aan doen om de reis geheel naar wens samen te stellen en te organiseren. Schroom daarom ook nooit om je wensen kenbaar te maken! Onze reizen zijn voor jong en oud, niets moet alles mag! Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en initiatieven zodat wij ons reisaanbod divers en uniek kunnen houden.