rondreis

Een sprookjesachtige huwelijksreis in luxe Riads, diverse Self-Drives voor wie houdt van wat extra onafhankelijkheid, een reis voor kookliefhebbers of een reis speciaal voor ouders & kinderen? Het kan allemaal…
Laat je verrassen door de magie van Marokko! Slenter door de kleurrijke en geurende soukhs van Marrakech, bezoek de koranschool en de leerlooierij in Fez, reis door het woeste berglandschap, breng een bezoek aan Berberdorpjes tijdens één van onze homestay programma’s en ga even helemaal back to basic tijdens een verblijf in de oogverblindende Sahara waar je in een nomadtent of zelfs onder de blote sterrenhemel kunt overnachten! Eén ding is zeker: je zult Marokko nooit meer vergeten!

Naast tours & trekkings, excursies vrijwilligersprojecten en taalcursussen hebben wij ook alvast een aantal complete reizen samengesteld.

Via Let’s Go Morocco kun je reizen op de manier die jij het prettigst vindt. Wil je graag wat extra onafhankelijkheid, dan kun je kiezen voor een zogenaamde Self-Drive. Dit betekent dat je de afstanden aflegt in een huurauto die wij voor je regelen. Misschien wil je juist al het vervoer geregeld hebben? Dat kan!
Wil je graag met de kinderen op reis? Wij hebben een aantal reizen in ons aanbod die uitermate geschikt zijn om met kinderen te maken.
Alle door ons aangeboden accommodaties zijn door onszelf of onze agent bezocht. Bij het uitzoeken van de accommodaties hebben we vooral gelet op locatie, sfeer & aankleding, gastvriendelijkheid en service. Heb je zelf een accommodatie op het oog en hebben wij deze niet in ons aanbod? Laat het ons dan even weten!

self-drive marokko
Rondreis Marokko


Marokko met kinderen
Speciale reizen MarokkoToch niet helemaal gevonden wat je zoekt voor je rondreis Marokko, of wil je ergens een extra nacht of een excursie bijboeken? Laat het ons weten, wij maken een voorstel op maat!