incentives

In Marokko, met haar verscheidenheid aan landschappen en mogelijke activiteiten kun je letterlijk alle kanten op. Marokko is dan ook uitermate geschikt voor de organisatie van bijzondere incentives!
Incentive staat voor ‘stimulans’. Een incentive is dan ook niets anders dan een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde (veelal zakelijke) doelstelling behaald is. In de praktijk wordt de term incentivereis echter gebruikt voor iedere groepsreis met een zakelijke groep deelnemers. Denk hierbij aan een personeelsreis, een motivatiereis, een jubileumreis, een relatiereis etcetera.
Wat de reden van de te organiseren (zakelijke) incentivereis ook is, wij kunnen deze reis organiseren!

Wij zijn voortdurend bezig met het uitwerken van nieuwe incentivebestemmingen binnen Marokko. Onze creativiteit speelt hierbij een grote rol. U wilt immers dat uw medewerkers of relaties deze reis nooit meer zullen vergeten en dat deze garant staat voor motivatie, het bevorderen van de teamgeest of het verstevigen van uw relaties!
Ook incentives zijn bij Let’s Go Morocco op maat, samen met de opdrachtgever bespreken we de wensen en mogelijkheden en komen we tot een passend voorstel.

Wilt u graag iets terug doen voor de lokale bevolking? Wij kunnen uw incentive koppelen aan 1 van onze projecten in de Atlas. Zo kunt u uw relaties of medewerkers laten zien dat ook uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Bij onze incentive Marokko arrangementen is er standaard een lokale gids aanwezig. Hij of zij is het aanspreekpunt tijdens de reis. Het kan ook wenselijk zijn een zogenaamde tourmanager mee te nemen. Die zal al aanwezig zijn op de luchthaven en reist mee op de vlucht. Mochten er zich problemen van welke aard dan ook voordoen dan zal de tourmanager die met alle ervaring het beste kunnen oplossen. Bij groepen groter dan 30 deelnemers wordt een tourmanager aanbevolen!


Rondreis Marokko